Pedique

Pedicure Praktijk Roden

Gellak

Gellak is een combinatie van gel en nagellak in één product. Deze samenstelling zorgt voor de perfecte kleur en een langblijvende glans die minstens 14 dagen goed blijft. 

Gellak kan door iedereen gebruikt worden. Het is de perfecte oplossing voor mooie nagels waar je minimaal 14 dagen geen omkijken meer naar hoef te hebben. Ook kan gellak worden aangebracht op zowel acryl als gellak nagels. 

Aanbrengen 

De nagels en nagelriem worden voorbehandeld en de gellak UV Base Coat wordt aangebracht. Deze Base Coat moet kort uitharden onder de UV lamp. Daarna wordt de Color Coat voor de eerste keer aangebracht en ook deze laag zal uitgehard worden onder de UV lamp. Deze stap wordt twee keer uitgevoerd. Vervolgens zal de Top Coat worden aangebracht en ook deze wordt wederom uitgehad onder de UV lamp. Tot slot zal het achtergebleven plaklaagje op de nagel worden gereinigd en de nagel en nagelriem worden verzorgd met nagelriemolie. 

Verwijderen

Het verwijderen van gellak is zeer eenvoudig en snel toe te passen. De nagels worden voor ongeveer 10 á 12 minuten ingebonden in wraps. Vervolgens wordt vrijwel in één beweging de oude gellak laag verwijderd en zijn de nagels weer gereed voor een andere kleur. 

Product CDN Shellac

Voor de behandeling van gellak worden de producten van CND Shellac gebruikt. Dit product geeft de perfecte glans en kleur en blijft gegarandeerd 14 dagen mooi. Ook heeft dit product geen droogtijd, krast het niet, is het eenvoudig te verwijderen en geeft optimaal bescherming aan je nagels. CND is wereldwijd één van de grootste en beste leveranciers op het gebied van gellak.